Winkelkar 0

Hoe bestellen?

Onze webshop is voor iedereen toegankelijk, zowel voor particuliere (B2C) klanten als voor professionele (B2B) klanten.

 

Aan professionele klanten vragen we aan te melden met een e-mail adres en paswoord.  Bij uw eerste bezoek dient u  zich eenmalig te registreren.   Naar aanleiding van deze aanvraag, maken wij uw account in orde in ons systeem.  Van zodra dit gebeurd is, krijgt u van ons een bevestigingsmail.  Onthoud zeker je paswoord voor latere aanmeldingen.

 

Ook particuliere klanten kunnen, als ze dit wensen, een log-in aanvragen.

 

Zolang u niet aangemeld bent, beschouwen we u als particuliere klant.  U ziet dan de prijzen met BTW inbegrepen.   Indien u aangemeld bent, ziet u de prijzen exclusief BTW.

 

Verkoop aan particulieren van steriel medisch materiaal is verboden. De verkoop van medische hulpmiddelen is bepaald door art. 10bis van het KB van 18/03/1999 en KB 15/07/1997.
De verkoop aan artsen en verpleegkundigen is eveneens vastgelegd in het MB van 18/05/2005. Thonicks zal bestellingen die niet aan deze voorwaarden voldoen (gedeeltellijk) weigeren. 

 

 In het linker menu van onze webshop kan u een aantal productcategorieën vinden. Door hierop te klikken kan u een selectie zien van de betreffende producten.  De meeste productcategoriën hebben nog onderliggende sub-categorieën (klik op " + " naast de productcategorie).  Voorts kan u de selectie verder verfijnen door links onderaan gebruik te maken van filters.

 

Door op een product te klikken, krijgt u de details van dit product te zien.  O.a. krijgt u een indicatie van de voorraad van dit product. Indien u dit product wenst aan te kopen kan u het aantal aanpassen en het product in de winkelkar plaatsen.  Voor een aantal producten krijgt u betere prijs als u grotere aantallen bestelt. Dit kan u selecteren in het vakje ‘hoeveelheid’.

 

Als alle gewenste producten zich in de winkelkar bevinden, klikt u op afronden.  U wordt dan verder begeleid voor levering, transport en betaling.

 

Na het afronden van uw bestelling, zullen we u verder via e-mail op de hoogte houden van de levering.